Izmir Meteor Düştü - 20 Temmuz göktaşı meteor düştü iddiası : Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Izmir Meteor Düştü - 20 Temmuz göktaşı meteor düştü iddiası : Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

İzmir'e Meteor Düştü İddiası - Haberler
İzmir'e Meteor Düştü İddiası - Haberler from foto.haberler.com
Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi.

Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ...
Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ... from im.haberturk.com
Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Son dakika haberi: İzmir'e meteor düştü iddiası - Meteor ...
Son dakika haberi: İzmir'e meteor düştü iddiası - Meteor ... from i4.hurimg.com
İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Son dakika egeye meteor mu düştü? Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama